Efterskolernes Dag

Nåede du ikke forbi os på Efterskolernes Dag - så fortvivl ikke. Du er altid velkommen på Aarhus Efterskole til en kop kaffe og en rundvisning

Overvejer du et år på efterskole, er du meget velkommen forbi Aarhus Efterskole på Efterskolernes dag sidste søndag i september. Hele skolen vil summe af liv og kreativitet, mens elever står klar til at vise dig rundt og fortælle om livet som elev her hos os.

Vores døre står åbne fra kl. 13-17. I løbet af dagen vil skolens kor optræde, forstander Rasmus Bro Henriksen vil fortælle om skolens fagtilbud og værdigrundlag, mens vores dygtige kok sørger for lækker kage og andet godt. Alle skolens lærere står klar til at svare på spørgsmål og vende overvejelser omkring efterskolelivet.

Aarhus Efterskole tilbyder linjefag i dans, teater, foto, billedkunst, vokalmusik, elektronisk musik, band, filmproduktion, fodbold og outdoor.

Vi glæder os til at se dig!

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png