Rasmus Bro Henriksen bliver den nye forstander på AAE fra august 2018. Hans kone Liza Schmidt ansættes samtidig som lærer.


Rasmus Bro Henriksen, f. 1983

  • Forlagsredaktør på Kristeligt Dagblads Forlag
  • Cand.mag. i engelsk og dansk

Liza Schmidt, f. 1972

  • Tidligere højskolelærer, i dag studievejleder på DTU
  • Cand.mag. i engelsk og russisk

Ny forstander

Skolens bestyrelse er glad og stolt over at kunne præsentere Aarhus Efterskoles nye forstander, Rasmus Bro Henriksen. 

Liza Schmidt, Rasmus' kone, er samtidig blevet ansat i en lærerstilling. Vi glæder os til samarbejdet med begge to og byder dem velkommen på Aarhus Efterskole.

Vi har givet ordet til den kommende forstander:

 

"På en efterskole begynder verden forfra hvert år, når de nye elever kommer til august. Rammerne står klar, men efterskolen skabes først, når eleverne lander, løfter blikket og finder ud af, hvad de vil give til hinanden. 

 

På Aarhus Efterskole er der en grundtone af, at alle elever er villet. Vi skal skabe efterskole sammen, men hver elev skal ikke skabe sig selv på ny hver morgen. Vi er noget i os selv. 

 

Her skruer vi ned for skærmtiden og op for virkeligheden. Både i mødet med andre mennesker, og når vi undersøger naturen, samfundet og historien. Vi skal synge, så højt vi kan, så frimodigheden sætter sig som en erfaring, eleverne tager med sig i livet. 

 

Jeg glæder mig meget til at flytte ind på Aarhus Efterskole og blive en del af stedet. Jeg kommer til skolen med min kone, Liza, som bliver lærer, og vores to børn, Gunvor og Birk. 

 

Vi er spændte på alt det nye, der venter, og glæder os til at skabe skole med alle her!"

 

 

 

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png