Først når du er begyndt på skolen skal du vælge tre valgfag.

Du kan læse mere om valgfagene her >

Fagvalgsskema

til kommende elever, skoleåret 18/19

Kære kommende elev og forældre

Vi skal nu planlægge til kommende skoleår, og vi glæder os til at møde dig og dine forældre lørdag d. 17. marts til 'nye elevers dag' fra kl 14 til 17.

På nye elevers dag skal I have en samtale med din kommende familielærer, og du skal møde alle de andre elever, som også skal gå på skolen.

Derfor er det vigtigt at du - sammen med dine forældre udfylder fagvalgsskemaet og sender det tilbage til skolen.

Du kan læse mere om skolens linjefag, forskellige 10.klasser og valgfag her

Indmelding

Hvilken klasse vælger du?
Fransk
Hvis du indtil nu har fransk i stedet for tysk kan du vælge fransk. Gælder både 9. og 10. klasses elever. Fransk holdet bliver kun oprettet hvis der er flere end 5 elever på holdet.
Liniefag
Standspunktskarakterer
Prøvekarakterer og standpunktskarakterer fra maj/juni 2017 sendes automatisk fra din nuværende skole til os, men inden nye elevers dag vil vi gerne kende dine karakterer, så vi kan få en samtale om dine faglige forventninger og mål med skoleåret.

Forventninger og mål

Kost

Kære forældre. Vi vil gerne at I beskriver jeres barns skolegang og trivsel.

Trivsel

Har der været særlige trivselsmæssige/faglige udfordringer, vil vi gerne, at relevante udtalelser fra barnets skole sendes til info@aarhusefterskole.dk

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk