NY Fodboldlinje på AAE!

Er du klar til VM i Rusland...? :-)

Hvis ikke må du hellere tilmelde dig fodboldlinjen!

Fra skoleåret 18/19 udbyder AAE ny fodboldlinje. Hvis du har lyst til at være med til at forme et nyt linjefag fra begyndelsen, har du muligheden nu.

Fodbold er sjovt, men også hårdt. Derfor skal undervisningen på fodboldlinjen både være udfordrende og krævende. Måske har du spillet foldbold i klub gennem mange år og ved, at det vigtige er, at holdet fungerer som en enhed, hvis taktikken skal følges. Derfor er det afgørende, at din indstilling er seriøs og rettet både på din egen udvikling som spiller og på holdet.

Drenge og piger træner og spiller ofte hver for sig. Dog er vi altid sammen til træning. Men for begge linjer skal det gælde, at eleverne og lærerne er vilde med at spille fodbold. Du skal være motiveret for at arbejde med din teknik, din fysik og ikke mindst din holdånd, som er bærende for holdets præstation og udvikling.

I løbet af skoleåret skal vi ud og spille turneringer både indendørs og udendørs.

NY Fodboldlinje på AAE!

Er du klar til VM i Rusland...? :-)

Hvis ikke må du hellere tilmelde dig fodboldlinjen!

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk