Øv dig på teaterteknikker og brug de aarhusianske byrum og scener som inspiration og kulisse. Bliv klogere på dig selv og din formåen. Oplev fællesskabet, når lyset tændes på scenen, og du er på!

TEATER

 

Teaterlinjen er for dig, der har lyst til at optræde. Der er udfordringer både for de erfarne og for dig, der ikke har været med i sceneproduktioner før. Vi bruger de Aarhusianske byrum og teaterscener som inspiration og spillesteder. Vi arbejder med mange forskellige teaterteknikker for at skabe forestillinger af høj kvalitet.

 

På Teaterlinjen bliver du klogere på dig selv, din formåen og du får større kropsbevidsthed. Allermest oplever du fællesskabet, når lyset tændes på scenen, og du er på! Vi henter gæstelærere ind og giver dig et indblik i den professionelle teaterverden, ligesom vi samarbejder med skolens teknikfag i diverse opsætninger.

 

Teaterlinjen er for dig, der drømmer om at blive skuespiller eller har lyst til at prøve noget nyt.

 

Der vil blive undervist i dialog, filmskuespil, masketeater, karakterarbejde og improvisation mm, der tilsammen giver dig en større forståelse for teater og udvikler dig som skuespiller.


Teater på Aarhus Efterskole vægter samarbejde, kreativitet, og evnen til at stå foran et publikum. Vi vil bruge vores professionelle kontakter, så du vil få indblik i det Aarhusianske teaterliv. På Teater udtrykker du dig gennem en anden "virkelighed", redskaberne er ordene og kroppen - din rolle fungerer i et samspil med andre - og det hele opleves af et publikum. Du bliver set og hørt -  din indsats værdsættes.

 

 

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk