kunst sport performance musik

Styrk din kreativitet og krop. Vi tilbyder masser af linjer og fag!

På Aarhus Efterskole, har vi stor fokus på vores linjer. Vi tilbyder fire linjer og hele ni a-fag, som er fag, man fordyber sig i inden for ens linje.

Hos os fylder linjerne lige så meget på skemaet som fx dansk eller matematik. Derfor kan du blive rigtig dygtig til faget, være super kreativ og give den fuld gas med din krop.

Linjerne har både en teoretisk og en praktisk del; det betyder at du udover f.eks. at spille musik eller køre på mountainbike også lærer musikteori og musikhistorie eller noget om tilrettelæggelse af træningspas og anatomi.

FAKTA

Du skal før skolestart vælge én linje. Dermed er du sikret, at du får den linje, du ønsker. Du har den valgte linje hele skoleåret.

 

Aarhus Efterskole har grejet i orden. Vi har lyd og lysgrej i massevis, 3 fyldt udstyrede musiklokaler, 15 bøjlemeter kostumer, en lækker teater- og musikscene, en stor sportshal, mange spejlreflekskameraer, 20 mountainbikes, en dansesal, diverse klatreudstyr og billedatelier med pejs. 

Du kan fordybe dig i de 9 a-fag på linjerne.


Hver linje har forskellige a-fag, som sikrer at der er tid til at fordybe sig i en disciplin og i de kreative processer. A-fagene er både for dig, der er øvet og dig, der har lyst til at prøve noget nyt.
Hele holdet har fælles linjetimer, men har også opdelte timer på de enkelte a-fag.