UDFORDRINGER

Idræt er for dig der har lyst til en masse fysiske udfordringer og gerne vil lære om fysisk og mental træning. Det handler ikke nødvendigvis om at være ekspert men først og fremmest om at have lyst til fysiske sportsgrene sammen med andre.

 

BOLDSPIL OG IDRÆTSTEORI

Er du til flere forskellige bold-discipliner, er boldspil lige sagen. Vi træner de mere velkendte som f.eks. håndbold, volley, basket, fodbold og badminton. Men også de 'mindre boldspil' som amerikansk fodbold, rugby og diverse former for slagbold.

 

Vi arbejder også med kroppens fysiologi og spilfilosofi - hvad er den gode kamp? Hvad er en god modstander? Du vil først og fremmest blive en bedre holdspiller, være i et aktivt fællesskab, hvor spillet og legen med en bold er rammen for de fysiske udfordringer, og hvor der er mulighed for deltagelse i forskellige skoleturneringer.

 

OUTDOOR

På Outdoor har vi fokus på idræt i naturen, hvor du kan blive bedre til at afprøve grænser og komme i en god kondition. Vi tilbyder bl.a.  løb i skoven i form af orientering, cross og duathlon. Derudover kører vi mountainbike, klatrer, vinterbader og laver mad over bål. På Outdoor tager vi også på friluftsture enten med kano, kajak eller på vandring.

 

Klik her for at se vores idrætskatalog