Sig det med billeder

BILLEDKUNST

Billedkunst er for dig, der er vild med den sort/hvide grafik eller legen med farver og har lysten til at udtrykke dig i billeder. Her er næsten alt muligt, men du kan fx arbejde med: Akrylmaleri, olie, akvarel, grafik, tegning med pen eller kul.

 

Skolens billedkunstværksted står til din rådighed både dag og aften. Lokalet er indrettet med hyggelig brændeovn, musikanlæg m.v., så du også udenfor undervisningstiden, i et inspirerende miljø, kan fordybe dig i dine egne værker og lade dig opsluge af farverne og formernes verden.

 

FOTO

Foto er for dig, der har lyst til at blive udfordret fototeknisk og har mod på at løse mange forskellige billed-opgaver. Du behøver ikke være verdensmester med et kamera, og du behøver ikke at have taget tusindvis af billeder - men du skal have lyst til at fotografere.

 

I foto arbejder vi fx med grundlæggende fototeknik, foto-journalistik/reportagefoto, fotokunst og billedkomposition og du kommer til at føle dig hjemme i Photoshop.

 

Klik her og se eksempler på billeder lavet af årets fotolinjeelever.

 

Klik her og se vores billedkunstkatalog.

FAKTA

På kunst-linjen kan du vælge mellem to a-fag: Billedkunst og Foto. Der er både timer fælles på linjen og hver for sig på a-fagene.

På kunstlinjen arbejder vi med billeder ud fra to vinkler: Hvad kan billeder fortælle os - og hvad kan vi fortælle med billeder?

 

Vi ser på andres billeder og diskuterer kunstnere og fotografers værker. Vi bruger Aarhus som kulturby og besøger de små gallerier og ikke mindst kunstmuseet Aros.

 

Vi har besøg af professionelle kunstnere/fotografer og laver udstillinger både på skolen og 'ude i byen'.