Aarhus Efterskole er kendt for musikken


VOKAL

A-faget vokal er for dig, der har lyst til at bruge din stemme både solistisk og i den fede korklang. Her får du bl.a. stemmetræning, rytmisk kor, stemmeteknikker, klang/frasering og groove.

 

BAND

Band er for dig, der har lyst til at spille en masse og udvikle din evne til at spille sammen med andre. Her får du sammenspil, arrangement, instrumentroller, dynamik, improvisation og skalakendskab.

 

ELEKTRONISK MUSIK PRODUKTION

A-fag i lyd er for dig, der har lyst til at skabe musik på computeren og arbejde med lydproduktion og redigering. Her får du indspilning i studiet, midi-programmering, audio-design, mixing, re-mixing og mastering i Cubase. I løbet af året producerer vi en musik-dansevideo i samabrjede med performancelinjen.

 

 

Musik

Musiklinjen er for dig, der har lyst til masser af musikoplevelser og en plads midt i skolens pulserende musikmiljø.

 

Hos os bliver du god til at lytte, forstå og spille musik og dermed udvikle dig som musiker. Du får en fantastisk mulighed for at udfolde dig på dit instrument, videreudvikle dit talent og møde nye udfordringer - uanset om dit hovedinstrument er din sangstemme, din computer eller din stratocaster.

 

Vi skal fyre spille i øvelokalerne og indspille i studiet, men vi skal også synge flerstemmigt og arbejde med musikkens historie og teori, samt udvikle din rytmesans og dit øre. Vi benytter os af store koncertoplevelser i Aarhus og så skal vi selvfølgelig skrive vores egne sange.

 

Vi lover dig, at efter et år på musiklinjen bliver musik aldrig det samme igen.

 

Se vores musiklinje-katalog