Øv dig på teater- og danseteknikker. Brug de aarhusianske byrum, danse- og teaterscener som inspiration og spillesteder. Bliv klogere på dig selv og din formåen. Oplev fællesskabet, når lyset tændes på scenen, og du er på!

Performance-linjen er for dig, der har lyst til at optræde. Der er udfordringer både for de erfarne og for dig, der ikke har været med i sceneproduktioner før. Vi bruger de arhusianske byrum, danse- og teaterscener som inspiration og spillesteder. Vi arbejder med mange forskellige danse- og teaterteknikker for at skabe forestillinger af høj kvalitet.

 

På Performancelinjen bliver du klogere på dig selv, din formåen og du får større kropsbevidsthed. Allermest oplever du fællesskabet, når lyset tændes på scenen, og du er på! Vi henter gæstelærere ind og giver dig et indblik i den professionelle performanceverden, ligesom vi samarbejder med skolens teknikfag i diverse opsætninger.

 

DANS

- er for dig, der synes, det er skønt at danse - og gerne vil blive bedre til det.

Vi skal arbejde med forskellige dansegenrer, danseteknik, kropsbevidsthed og kropstræning - så du bliver fysisk stærkere og en dygtigere danser. Du vil lære, hvordan man laver en koreografi og producerer en forestilling. Vi vil bruge vores professionelle kontakter, så du vil få indblik i det aarhusianske danseliv. I kropsarbejdet vil vi komme ind på begrebet sundhed, hvor du vil få et kursus i idrætsmassage og prøve et kurbad. I løbet af året producerer vi en musik-dansevideo i samarbejde med musik/lyd.

 

TEATER

- Er for dig, der drømmer om at blive skuespiller eller har lyst til at prøve noget nyt.

 

Der vil blive undervist i dialog, filmskuespil, masketeater, karakterarbejde og improvisation mm, der tilsammen giver dig en større forståelse for teater og udvikler dig som skuespiller.


Teater på Aarhus Efterskole vægter samarbejde, kreativitet, og evnen til at stå foran et publikum. Vi vil bruge vores professionelle kontakter, så du vil få indblik i det Aarhusianske teaterliv. På Teater udtrykker du dig gennem en anden "virkelighed", redskaberne er ordene og kroppen - din rolle fungerer i et samspil med andre - og det hele opleves af et publikum. Du bliver set og hørt -  din indsats værdsættes.

 

Se vores performance-katalog her