Ny elev - Tilmelding

Vi optager løbende elever til de kommende skoleår.

Du er altid velkommen til at ringe til os og aftale et besøg på skolen.

Kommende elever kan udfylde en udfylde en indmeldelse her.

Når indmeldelsen er sendt til skolen og optagelse er bekræftet med brev / mail fra skolen, accepteres samtidig de økonomiske forpligtelser.  Herunder betaling af indmeldelsesgebyr på kr. 500,- samt betaling af materialegebyr på kr. 2000,-. Disse beløb skal altså først betales, når eleven er sikret plads på skolen.  Ved placering på en venteliste betales kr. 500,- dette beløb tilbagebetales såfremt eleven ikke længere ønsker at stå på ventelisten.

Som forældre eller værge har man det økonomiske ansvar i forbindelse med skoleopholdet, herunder betaling af op til 4 ugers skolepenge (uden statstilskud) såfremt skoleopholdet afbrydes i utide.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png