Efterskole i Danmarks næststørste by

I år har vi bl.a. haft undervisningsforløb på Aarhus Universitet, lavet aktiviteter til Mejlgade for Mangfoldighed, været på Aarhus Teater samt deltaget i Aarhus halvmaraton - nogle som løbere andre som supportende sambaorkester langs kongevejen.

 

Du kan også besøge Aarhus i fritiden sammen med kammeraterne fra skolen. Hver torsdag slutter undervisningen allerede kl. 14, så du har mulighed for at udforske noget af alt det, Aarhus har at byde på.

Vi er efterskole i Danmarks næststørste by, og det forpligter. Vi bor i den sydlige kant af byen, men boltrer os både fagligt og i fritiden i byens mange rum. Vi netværker med kendte og mindre kendte i kunst-, musik- og teatermiljøet , bruger uddannelsesinstitutionerne og suger til os af byens puls.

 

Byen ligger for vores fødder, og det midt i Danmarks smukkeste natur med skov, strand og hav - og det udnytter vi selvfølgelig til fulde. De skønne Marselisborgskove ligger bag skolen og indbyder til en god travetur til vandet, en løbetur eller en adrenalinfremkaldende mountainbiketur på én af ruterne i skoven.

Vidste du, at Aarhus Efterskole de sidste mange år har haft næsten 140 elever fra mange egne af Danmark?

 

Mange kommer, fordi de har hørt om os, andre fordi de synes det kunne være fedt at være på efterskole i Aarhus og prøve storbylivet af i trygge rammer.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk