Se alle

Annie Larsen

Annie ved meget om litteratur, men det stopper hende ikke i fortsat at dykke ned i nye romaner. Annie er god for en snak om politik og eksistens, og er du heldig klipper hun gækkebreve, hækler eller viser dig en ny dansk film, hvis du møder hende på en vagtaften.

Annie er dansk-, samfundsfags- og kristendomslærer i samfunds-idrætsklassen og uddannelsesvejleder. Derudover udfordrer Annie eleverne på B-linjefaget Liv med spørgsmål som, hvad er meningen med livet? Og har vi en fri vilje?

Citat: Længe leve mangfoldigheden!

annie.larsen1@skolekom.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk