Se alle

Daniel Degn Møller

Der bliver equalized, arbejdet med rumklang og skruet lidt op på volumenknappen og lidt ned for bassen, der er koncentration og grin og glade dage i lydstudiet på samme tid, når Daniel mixer musik til de nye musikvideoer i Elektronisk Musik Produktion-faget sammen med en flok medie- og musikinteresserede elever. Du kan også finde Daniel i hallen, på boldbanen eller tidligt oppe på vej ned for at morgenbade - også selvom det er december.

Daniel er uddannet audiodesigner og underviser i  den projekt-orienterede samfund-idrætsklasse i matematiske og samfundsfaglige emner, samt sved i puls-timerne. Derudover er Daniel underviser på musiklinjen, og dyrker faget X-treme med en flok modige elever.

dm@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole vægter vi på faglighed og stor kvalitet i undervisningen højt. Vores dygtige lærere gør sig hver dag umage for at skabe et kreativt og opfindsomt læringsmiljø.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png