Se alle

Jakob Hjuler Christensen

Jakob er - før han blev lærer - uddannet tømrer og teaterteknikker. Han er vild med film, tekniske dimser og lydpulte, og han fortæller gerne røverhistorier fra "dengang jeg lavede teater…"
Jakob elsker at klatre i træer, frisk luft og at stirre ind i et bål, og så har han en forkærlighed for børnebøger og motorcykler.

Jakob underviser i engelsk og historie i 9. klasse. Derudover har han forskellige valgfag, så som scenelys og filmproduktion.

jhc@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk