Se alle

Jakob Hjuler Christensen

Jakob er - før han blev lærer - uddannet tømrer og teaterteknikker. Han er vild med film, tekniske dimser og lydpulte, og han fortæller gerne røverhistorier fra "dengang jeg lavede teater…"
Jakob elsker at klatre i træer, frisk luft og at stirre ind i et bål, og så har han en forkærlighed for børnebøger og motorcykler.

Jakob underviser i engelsk og historie i 9. klasse. Derudover har han forskellige valgfag, så som scenelys og filmproduktion.

jhc@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole vægter vi på faglighed og stor kvalitet i undervisningen højt. Vores dygtige lærere gør sig hver dag umage for at skabe et kreativt og opfindsomt læringsmiljø.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png