Se alle

Julie Rebecca Lybæk

Julie går også under navnet "Fräulein Lübeck", fordi hun underviser i tysk (og måske også fordi hun ELSKER marcipan?)

Derudover brænder hun for at lave eksperimenter på sprogprofilen (det kreative sproglaboratorium) sammen med Helga - i år har de for eksempel arbejdet med kropssprog, nørdet norske udtryk fra tv-serien "Skam" for så at dubbe tv-serien på et autentisk ungdoms-tysk sammen med elever fra Rostock.

Hun taler ikke mindre en seks sprog - som hun har dyrket på rejser til både Canada, Guatemala, New Zealand, Tyskland og ikke mindst blandt elgene og fjellene under hendes barndom i "Norves Land"!

Fraülein Lübeck er egentlig journalist, så det er også hende, der fixer annoncer, hjemmeside og anden PR for skolen. Men giver du hende en sax, er hun også ret glad for at klippe-klistre jazzede toner sammen, når skolens mange musikalske lærere og elever jam'er!

julie@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk