Se alle

Kirsten Villadsen

Hvis du ser en glad, syngende pige med en volleybold i hånden, så kunne det godt være Kirsten. Kirsten kan lide at være aktiv og skal blandt andet undervise i volleyball og boldspil. Derudover er hun også lidt af en sprognørd og skal både undervise i tysk og engelsk i 10. Klasse og sprogprofilen. Hun kan også godt fyre et par russiske gloser af, hvis det endelig skal være.

Kirsten er lærer i 9. klasse.

kirstenvilladsen@hotmail.com

Ansatte

På Aarhus efterskole vægter vi på faglighed og stor kvalitet i undervisningen højt. Vores dygtige lærere gør sig hver dag umage for at skabe et kreativt og opfindsomt læringsmiljø.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png