Se alle

Lene Skovhus

Hvis I vil høre om fisken der lærte at trække vejret, eller om Birgitte Rosenkrands der blev muret inde, eller om den syngende fugl i kokagen så spørg Lene, for hun er en passioneret fortæller og teater menneske. Du ser hende tit udfordre/opfordre til teatersportsdyst. Og så benytter Lene enhver lejlighed til at klæde sig ud, og er ikke bange for en udfordring, fx så man hende iført overskæg og folkedansende som Oluf på Lejrskolen.

 

Lene er lærer i Anderledes 10., hvor hun arbejder med kropsprog, formidling og kreative processer. Lene står også for teatersporet på performancelinjen og er med til at arrangere skolens store Musisk kreativ forestilling.

 

Lene har barselsorlov i skoleåret 2015-2016.

 

 

 

Citat:

"At vove er at miste fodfæstet for en stund - ikke at vove er at miste sig selv."  Søren Kierkegaard

 

"Gør hvad du kan, med hvad du har, der hvor du er."Roosevelt

 

leneskovhus@hotmail.com

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

 

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

 

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

 

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk