Se alle

Louise Simonsen

Louise er vild med friluftsliv. Hun elsker at udfordre elever i kajak, træklatring og adventure race. Og skulle du få lyst til bål, skumfiduser og fortællinger, så spørg Louise, for hun er altid med på en aften ved bålet!

Vil du gerne lege, er Louise klar! Hvad enten legen handler om at få 140 elever til at sidde på hinandens lår, en aften i quizzens tegn eller en fantasifuld temadag. Hun er også bidt af folkedansens gamle travere, og har du mod på det, vil hun med garanti gerne lære dig en vaskeægte Dubleska-polka.

Louise er lærer i fysik/kemi, geografi, biologi og matematik i 9. klasse, Herudover underviser hun i outdoor på idrætslinjen.

louise@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole vægter vi på faglighed og stor kvalitet i undervisningen højt. Vores dygtige lærere gør sig hver dag umage for at skabe et kreativt og opfindsomt læringsmiljø.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png