Se alle

Louise Simonsen

Selvom Louise er et af lærerkollegiets yngre medlemmer, så forhindrer det hende ikke i at være bidt af folkedansens gamle travere, og har du mod på det, vil hun med garanti gerne lære dig en vaskeægte Dubleska-polka.

Louise er vild med friluftsliv. Hun elsker at udfordre elever i kajak, træklatring og adventure race. Og skulle du få lyst til bål, skumfiduser og fortællinger, så spørg Louise, for hun er altid med på en aften ved bålet!

Vil du gerne lege - er Louise klar! Hvad enten legen handler om at få 140 elever til at sidde på hinandens lår, en aften i quizzens tegn eller en fantasifuld temadag.

Louise er lærer i fysik/kemi, biologi og matematik i 9. klasse, Herudover underviser hun i outdoor på idrætslinjen.

louise.simonsen@hotmail.com

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk