Se alle

Pernille Bøtcher

Pernille har et åbent sind og et kig ud i verden - gerne gennem kunstens verden, som hun mener kan lære os om alt fra verdenshistorie til videnskab og filosofi - eller til at blive klogere på os selv.

 

Pernille er uddannet kunsthistoriker og underviser i Anderledes 10., hvor hun arbejder med kunst, kultur, ideudvikling, kreative processer og engelsk. Derudover underviser Pernille i billedkunst, foto og i sprogprofilklassen. Du kan også komme ud at løbe med Pernille hver mandag.

 

Citat: "Livet, og meningen med det, er noget, vi hver især selv må finde ud af. Og når vi tænker over, hvad meningen med det hele er, så tænker vi også over, hvem vi selv er, og hvilke værdier vi har", Christoffer Boserup Skov.

 

pernilleboettcher@gmail.com

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

 

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

 

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

 

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk