Se alle

Jonas Maibom

Jonas repræsenterer det folkekirkelige børne- og ungdomsarbejde

Er adjunkt ved Institut for Økonomi, Aarhus Universitet

kontakt: jonasmaibom@gmail.com

Bestyrelsen

På Aarhus Efterskole har vi en dygtig og dynamisk bestyrelse. Bestyrelsen har den overordnede ledelse af skolen og er herunder ansvarlig for dens økonomi. Det er dog ikke kun de formelle krav og tørre tal, bestyrelsen har ansvaret for. De er også med til at udvikle det, vi gerne vil med vores efterskole. På Aarhus Efterskole er bestyrelsen aktiv, og vi har flere udvalg, hvor skolens ansatte samarbejder med bestyrelsesmedlemmer, og sammen holdes temadage, evalueringsprojekter og visionsmøder.

Bestyrelsen og alle ansatte arbejder sammen for at skabe den efterskole, den læring og de oplevelser, vi gerne vil give unge i 9. og 10. klasse.

AARHUS EFTERSKOLE ·  Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk