Se alle

Daniel Degn Møller

Der bliver equalized, arbejdet med rumklang og skruet lidt op på volumenknappen og lidt ned for bassen, der er koncentration og grin og glade dage i lydstudiet på samme tid, når Daniel mixer musik til de nye musikvideoer i Elektronisk Musik Produktion-faget sammen med en flok medie- og musikinteresserede elever. Du kan også finde Daniel i hallen, på boldbanen eller tidligt oppe på vej ned for at morgenbade - også selvom det er december.

Daniel er uddannet audiodesigner og underviser i  den projekt-orienterede samfund-idrætsklasse i matematiske og samfundsfaglige emner, samt sved i puls-timerne. Derudover er Daniel underviser på musiklinjen, og dyrker faget X-treme med en flok modige elever.

dm@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.