Se alle

Thomas Bach

Thomas trives godt under åben himmel, i en fodboldkamp eller med vind i håret på en sejltur. På skolen ser vi ham også indimellem i lange, grønne gummistøvler, når et af skolens får har forvildet sig ud på plænen, eller vi har fået små, nye lam. Thomas står nemlig sammen med en flok elever for skolens får, og så vil han gerne slå dig i et godt, gammeldags slag Meyer.

Thomas er matematik- og geografilærer i 9. kl. Det er også Thomas, der er tilknyttet de elever på skolen, der har et handicap, og så er Thomas en del af ledelsen, hvor han bl.a. har ansvar for time- og fagfordeling.

thomas@aarhusefterskole.dk

Ansatte

På Aarhus efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for, at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø.

Undervisningen er både kreativ og innovativ, og vi har moderne undervisningslokaler og integreret it.

Noget af det særlige ved at gå på efterskole er, at lærerne ikke kun møder dig i undervisningslokalet. Vi er sammen om at skabe et efterskoleår fyldt af oplevelser, der både kan rykke dig fagligt, socialt og personligt.