vælg imellem hele 10 linjefag . . .

Aarhus Efterskole er kendt for at være på én gang bred og almen (vid i sin favn!) og samtidig passioneret og dedikeret indenfor det specifikke fagfelt.


Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde hele 10 linjer, hvor du kan være sikker på at have tid til at fordybe sig i en disciplin og i de kreative processer.

 

Linjefagene er både for dig, der er øvet, og dig, der har lyst til at prøve noget nyt. Fællesnævneren er passion, engagement og nysgerrighed!

 

FAKTA

Du skal før skolestart vælge én linje. Dermed er du sikret, at du får den linje, du ønsker. Du har den valgte linje hele skoleåret.

 

Aarhus Efterskole har grejet i orden. Vi har lyd og lysgrej i massevis, 3 fyldt udstyrede musiklokaler, 15 bøjlemeter kostumer, en lækker teater- og musikscene, en stor sportshal, mange spejlreflekskameraer, 20 mountainbikes, en dansesal, diverse klatreudstyr og billedatelier med pejs. 

Styrk din musikalitet, kreativitet og krop. Vi tilbyder masser af linjer og fag!

 

På Aarhus Efterskole, har vi stor fokus på vores linjer. Vi tilbyder hele 10 linjer og masser valgfag.

Hos os fylder linjerne lige så meget på skemaet som fx dansk eller matematik. Derfor kan du blive rigtig dygtig til faget, være super kreativ og give den fuld gas med din krop.

Linjerne har både en teoretisk og en praktisk del; det betyder at du udover f.eks. at spille musik eller køre på mountainbike også lærer musikteori og musikhistorie eller noget om tilrettelæggelse af træningspas og anatomi.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...