Synes du, det er skønt at danse? Og vil du gerne blive bedre til det? Så er danselinjen måske noget for dig!

DANS

 

 

På Danse-linjen bliver du klogere på dig selv, din formåen og du får større kropsbevidsthed. Allermest oplever du fællesskabet, når lyset tændes på scenen, og du er på! Vi henter gæstelærere ind og giver dig et indblik i den professionelle danseverden, ligesom vi samarbejder med skolens teknikfag i diverse opsætninger.

 

Danse-linjen er for dig, der har lyst til at optræde. Der er udfordringer både for de erfarne og for dig, der ikke har været med i sceneproduktioner før. Vi bruger de Aarhusianske byrum, dansescener som inspiration og spillesteder. Vi arbejder med mange forskellige danseteknikker for at skabe forestillinger af høj kvalitet.

 

Vi skal arbejde med forskellige dansegenrer, danseteknik, kropsbevidsthed og kropstræning - så du bliver fysisk stærkere og en dygtigere danser. Du vil lære, hvordan man laver en koreografi og producerer en forestilling. Vi vil bruge vores professionelle kontakter, så du vil få indblik i det aarhusianske danseliv. I kropsarbejdet vil vi komme ind på begrebet sundhed, hvor du vil få et kursus i idrætsmassage og prøve et kurbad. I løbet af året producerer vi en musik-dansevideo i samarbejde med musik/lyd.

 

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...