Kom på vores spritnye filmlinje - vi har på alle måder investeret i, at det skal blive godt!

Filmproduktion

 

Får du sommerfugle i maven, når vi siger "Storyboard", "FPS" og "Kamera kører"? Så er filmproduktionslinjen måske noget for dig!

 

På denne linje arbejder vi sammen i produktionshold bestående af alt fra lyd og lys, til kamera, instruktion og klippearbejde. Ligesom i den virkelige filmbranche.

I løbet af året laver vi produktioner med skolens teaterskuespillere, og samarbejder med musik om lyddesignet til vores film.

Vi arbejder som udgangspunkt i to produktionshold. Hvert hold har en værktøjskasse bestående af bl.a. Premier Pro, Aftereffects og Audition, og vi skyder på Canon C100 mk2. Derudover bruger vi kunstigt lys, og lyden optager vi gennem en ekstern mixer, eller dubber i post-produktionen.

 

En film bliver aldrig skarp uden en god historie, men i filmproduktion elsker vi også den teknik og det grej der skal til at få lækker lyd og billede i kassen. I perioder leger vi med grejet, arbejder med "grib" for at få monteret kameraet præcis der hvor det bedste skud viser sig, og hvis vi får lyst til at bygge 12m "Rail" til et rullende skud, så gør vi det - fra bunden . . .

 

 

 

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...