Aarhus Efterskole er kendt for musikken


En del af undervisningen på Elektronisk Musik Produktionslinjen  foregår sammenmed de øvrige musiklinjefag VOKAL og BAND.

Musik (elektronisk)

Elektronisk musik er for dig, der har lyst til at skabe musik på computeren og arbejde med lydproduktion og redigering. Her får du indspilning i studiet, midi-programmering, audio-design, mixing, re-mixing og mastering i Cubase. I løbet af året producerer vi en musik-dansevideo i samarbejde med performancelinjen.

 

Og er du sulten efter masser af musikoplevelser og en plads midt i skolens pulserende musikmiljø, er linjefag i elektronisk musik ikke noget dårligt bud!

 

Hos os bliver du god til at lytte, forstå og spille musik og dermed udvikle dig som musiker. Du får en fantastisk mulighed for at udfolde dig på dit instrument - computeren, videreudvikle dit talent og møde nye udfordringer.

 

Vi skal spille i øvelokalerne og indspille i studiet, men vi skal også synge flerstemmigt og arbejde med musikkens historie og teori, samt udvikle din rytmesans og dit øre. Vi benytter os af store koncertoplevelser i Aarhus, og så skal vi selvfølgelig skrive vores egne sange.

 

Vi lover dig, at efter et år på musiklinjen bliver musik aldrig det samme igen.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...