I storbyen eller i sneen


Det ER skønt at være efterskoleelev i Aarhus. Men der er så meget mere at opleve, og derfor rejser vi hvert år på studietur til udlandet. Hvert andet år udforsker vi en europæisk storby og hvert andet år tager vi på vintertur i sneen.

 

De gamle europæiske storbyer besøger vi med vores linjefag. Det gør vi, så vi kan blive inspireret af det, vi brænder for. Sportsfolket kan for eksempel klatre, rappelle og udfordre lokale til fodboldkamp, mens performance kan se små skæve forestillinger og måske besøge et danseinstitut. Sådan kan alle linjefag se byerne fra deres egen vinkel - samtidig med at vi får indblik i en ny kultur.

 

Vi har besøgt Berlin, Barcelona, Amsterdam, Krakow og en masse andre skønne storbyer.

Udlandsture

Hvert andet år tager vi på vintertur til en masse forskellige oplevelser i sneen. Det er selvfølgelig at stå på ski, men kan også være en kælketur, isfiskeri, at bygge igloer, at tage på vandretur, at drikke varm solbærsaft, mens vi spejder ud over bjergtoppene og i det hele taget komme tættere på naturen. Det er skønt at lege sammen i vintervejret, og både øvede og nybegyndere kan få udfordringer, adrenalinsus og oplevelser med hjem. Når det så bliver aften, og vi er godt trætte i benene, er det godt at krybe sammen i hytterne og lave mad, tænde ild i pejsen og være sammen.

 

 

Vi har besøgt Berlin, Barcelona, Amsterdam, Krakow og en masse andre skønne storbyer.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...