Hver mandag i efteråret og foråret er der løbetime i skoven, hvor du - uanset om du allerede er i god form eller aldrig har løbet før - får hjælp til at komme ud i den friske luft.

   

  Hver torsdag vælger du mellem kortime og løbetime - begge dele er godt for sjælen, mener vi!

   

  Har du en god idé til en lækker ret, så er du altid velkommen i køkkenet. Er du allerede nu nysgerrig på, hvad vi mener, er lækker og sund kost, kan du læse mere i vores kok, Lars', blog her.

   

  At udvikle sig som menneske hænger sammen med tryghed. Vi har flere tiltag på skolen for at sikre, at du kommer til at føle dig tryg og hjemme på Aarhus Efterskole. Ét af dem er vores familier, hvor vi fra årets start har små kontaktgrupper med en familielærer, der følger dig fra dag et og altid har tid til at tale med dig. Vores familier mødes en gang om ugen. Her har vi tid til at tale om stort og småt og spørge, hvad der rører sig lige nu på skolen. Din efterskolefamilie bliver din første platform på skolen, og I spiser også alle måltider sammen de første uger. Senere arrangerer I aftenarrangementer for resten af skolen, ligesom familierne kan udfordre hinanden i bordfodbold, quizzer eller i at spise en fløderand på tid, for så at vinde rettigheden til at have trofæet, Den gyldne kriger, stående på familiebordet.

  Sundhed

  Det er smart at sige 'sund livsstil'. Men for os er et sundt liv meget mere end den lækre mad vores kok tilbereder og en løbetur i skoven. Sundhed er at udvikle sig som menneske, hvor vi tager ansvar, rummer og møder os selv og andre.

   

  På Aarhus Efterskole bruger vi vores krop gennem undervisning, linjefag og i fritiden, men vi bruger også krudt på vores mentale sundhed, så vi får masser af input og gode ting til sjælen. Vi er en glad skole, hvor målet er, at give dig ballast til at møde livet.

   

  Smiley

  AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

  ...