Efterskole i Danmarks næststørste by


Du kan også besøge Aarhus i fritiden sammen med kammeraterne fra skolen. Hver torsdag slutter undervisningen allerede kl. 14, så du har mulighed for at udforske noget af alt det, Aarhus har at byde på.

Aarhus

Vi er efterskole i Danmarks næststørste by, og det forpligter. Vi bor i den sydlige kant af byen, men boltrer os både fagligt og i fritiden i byens mange rum. Vi netværker med kendte og mindre kendte i kunst-, musik- og teatermiljøet , bruger uddannelsesinstitutionerne og suger til os af byens puls.

 

Det seneste skoleår har vi bl.a. haft undervisningsforløb på Aarhus Universitet, lavet aktiviteter til Mejlgade for Mangfoldighed, været på Aarhus Teater samt deltaget i Aarhus halvmaraton - nogle som løbere, andre som supportende sambaorkester.

 

Byen ligger for vores fødder, og det midt i Danmarks smukkeste natur med skov, strand og hav - og det udnytter vi selvfølgelig til fulde. De skønne Marselisborgskove ligger bag skolen og indbyder til en god travetur til vandet, en løbetur eller en adrenalinfremkaldende mountainbiketur på én af ruterne i skoven.

 

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...