Hvad er de særlige kendetegn for Aarhus Efterskole?


Aarhus Efterskole er et fedt fællesskab, hvor vi gør meget ud af, at vi skal have det godt sammen. Der er respekt for forskellighed, og vi møder hinanden med tillid og åbenhed. Det er ikke blot værdier, vi bygger på, men det, der gennemsyrer hele dagligdagen og livet på skolen. Vi er en storbyskole, en faglig skole, en kreativ skole og en skole, hvor der er læring og venskaber for livet.

 

Download vores skolesang (Rejsen begynder med årvågne sanser)

 

Download vores 'Farvel-sang' (Brusende toner)

 

 

Særkende

Nye dimensioner af fedt fællesskab

Aarhus Efterskole er først og fremmest et fedt fællesskab, hvor der bliver lagt masser af oplevelser til dit liv. Vi er en skole og et hjem, hvor der er rart at være, og hvor vi møder hinanden med tillid og åbenhed. Vi ved, at Aarhus Efterskole er noget særligt, fordi rummelighed, respekt og ligeværdighed er værdier, vi praktiserer. Dialog er for os et nøgleord, og vi anstrenger os for at skabe et efterskolehjem, hvor der er respekt og forståelse for den enkelte. Vi forventer, at du giver et bidrag til fællesskabet, for på den måde får du selv tonsvis af oplevelser og venskaber med fra dit efterskoleår.

 

En sund udvikling som menneske

Det er smart at sige 'sund livsstil'. Men for os er et sundt liv meget mere end den lækre mad vores kok tilbereder og en løbetur i skoven. Sundhed er at udvikle sig som menneske, hvor vi tager ansvar, rummer og møder os selv og andre. På Aarhus Efterskole bruger vi vores krop gennem undervisning, linjefag og i fritiden, men vi bruger også krudt på vores mentale sundhed, så vi får masser af input og gode ting til sjælen. Vi er en glad skole, hvor målet er, at give dig ballast til at møde livet.

 

Aarhus' energi og mangfoldighed

Vi er efterskole i Danmarks andenstørste by - og det forpligter. Vi bor i den sydlige kant af byen, men boltrer os både fagligt og fritidsmæssigt i byens mange rum. Vi netværker med kendte og mindre kendte i kunst-, musik- og teatermiljøet, bruger uddannelsesinstitutionerne og suger til os af byens puls. Byen ligger for vores fødder, og det midt i Danmarks smukkeste natur med skov, strand og hav - og det udnytter vi selvfølgelig til fulde.

 

Udfoldelse i musik, performance, kunst og idræt

Du har chancen for at udfolde og fordybe dig i et fag, som du brænder for. Vi udbyder fire linjer, hvor det handler om, at du alene og sammen med andre udfolder dig kreativt og som menneske. Vi prioriterer de kreative fag højt, og giver dig en unik mulighed for at blive bedre til noget, som du måske allerede ved, du er god til, eller som du kunne tænke dig at blive god til. Inden for hver linje kan du vælge mellem flere specifikke retninger, ligesom vi har et hav af fede b-linjefag.

 

Innovativ og kreativ undervisning

På Aarhus Efterskole satser vi på høj faglighed og stor kvalitet i undervisningen. Vi tør godt sige, at vi har nogle af Danmarks mest kvalificerede lærere, som i den grad anstrenger sig for at skabe et unikt lærings- og undervisningsmiljø. Vi har tilmed moderne fag- og undervisningslokaler og integreret it. Hvis du vil noget med din skolegang, kan Aarhus Efterskole opfylde dit ønske - og undervisningen er tilmed både kreativ og innovativ.

AARHUS EFTERSKOLE · Brunbakkevej 21 · 8270 Højbjerg · Telefon: 86 27 17 77 · info@aarhusefterskole.dk  facebook.png

...